Binnen Reyck bouwen wij doorlopend aan versterking van ons team, ons menselijk kapitaal. De lat om daarvan onderdeel uit te kunnen maken ligt hoog, geheel in lijn met de kwaliteit die wij onze klanten bieden. Wij werken aan duurzame relaties, met onze klanten én onze medewerkers! Ben je benieuwd of Reyck bij jou past…en andersom? Neem dan contact op.

Reyck Interim Maatwerk is gevestigd in het ‘Rijk van Nijmegen’. De dienstverlening richt zich op het duurzaam verbeteren van uw organisatie, tijdelijk versterken van uw team of het ontlasten van uw medewerkers. En natuurlijk combinaties daarvan. Altijd op tijdelijke basis, met als resultaat een blijvende verrijking!

drs. B. (Bram) Loeffen – Directeur

Telefoon: 06 – 22 07 45 58       E-mail: bram.loeffen @ reyck.nl

BramIk ben een ervaren adviseur en ondernemer met een bedrijfswetenschappelijke kijk op verander- en implementatietrajecten. Mijn ervaringen als consultant zijn opgebouwd uit het duurzaam implementeren van toepasbaar (strategisch) beleid, verbinden van mensen en doelgericht projectmanagement. Ik kies altijd een benadering met open vizier, vol energie en met een flinke dosis humor. Tijdens mijn werkzaamheden voor klanten, als partner bij Salvéos Management & Consultancy, FlexIntens Werving, Selectie & Detachering en als oprichter van Reyck, heb ik veel ervaring opgebouwd.  Zo was ik veelvuldig actief binnen organisaties en afdelingen waar gevoelige politiek-bestuurlijke verhoudingen prominent aanwezig zijn. Daarnaast stuurde ik diverse projectteams en hoogopgeleide professionals aan.

Binnen mijn eigen organisatie richt ik mij op het herkennen, faciliteren en begeleiden van interim-talent, zodat zij organisaties optimaal van dienst kunnen zijn en zichzelf daarbij doorlopend ontwikkelen.