Binnen Reyck bouwen wij doorlopend aan versterking van ons team, ons menselijk kapitaal. De lat om daarvan onderdeel uit te kunnen maken ligt hoog, geheel in lijn met de kwaliteit die wij onze klanten bieden. Wij werken aan duurzame relaties, met onze klanten én onze medewerkers! Ben je benieuwd of Reyck bij jou past…en andersom? Neem dan contact op.

Reyck Interim Maatwerk is ontstaan in het Rijk van Nijmegen. Onze dienstverlening richt zich op het duurzaam verbeteren van uw organisatie, tijdelijk versterken van uw team of het ontlasten van uw medewerkers. Of natuurlijk een combinatie ervan. Altijd op tijdelijke basis, altijd als verrijking!

 

drs. B. (Bram) Loeffen – Directeur

Telefoon: 06 – 22 07 45 58       E-mail: bram.loeffen @ reyck.nl

Bram LoeffenIk ben een ervaren adviseur en ondernemer met een bedrijfswetenschappelijke kijk op verander- en implementatietrajecten. Mijn ervaringen als consultant zijn opgebouwd uit het duurzaam implementeren van toepasbaar (strategisch) beleid, verbinden van mensen en doelgericht projectmanagement. Ik kies altijd een benadering met open vizier, vol energie en met een flinke dosis humor.
Tijdens mijn werkzaamheden voor klanten, als partner bij Salvéos Management & Consultancy, FlexIntens Werving, Selectie & Detachering en als oprichter van Reyck, heb ik veel ervaring opgebouwd.  Zo was ik veelvuldig actief binnen organisaties en afdelingen waar gevoelige politiek-bestuurlijke verhoudingen prominent aanwezig zijn. Daarnaast stuurde ik grote projectteams en hoogopgeleide professionals aan.

Binnen mijn eigen organisatie richt ik mij primair op het herkennen, faciliteren en doorontwikkelen van interim-talent, zodat zij de kans en energie krijgen om onze klanten optimaal van dienst te zijn.